live musik biografi live musik dans live musik dinner live musik udstyr live musik demo live musik priser live musik kontakt live musik diverse


Udstyr

Her er et udpluk af det udstyr vi har. Hvor meget af det vi tager med afhænger af spillestedets størrelse. Vi kan, med det udstyr vi har klare arrangementer op til omkring 5-600 mennesker. Kommer der flere end det, så har vi samarbejdspartnere der kan supplere os med det udstyr der skal til.

Som udgangspunkt er alle de ting man kan se på denne side med når vi spiller.

 

Live Musik GibsonAkustisk Guitar

Gibson Elvis Presley Dove.
Denne fantastiske guitar er en nøjagtig kopi af den guitar, "Kongen" spillede på i de sene Las Vegas-år. Den er en variation over Dove-modellen og har ingraveret Elvis' signatur på halsindlægs-coveret. Håndbygget og eftermonteret med en B-Band pickup.

 

 

Live Musik GibsonElektrisk Guitar

Gibson Les Paul Custom.
Gibson modelnr:1957 Custom 2 pickupper Vintage Original Specifikationer. Krop af mahogni med hvælvet mahogni top. En klassiker.

Live Musik GT-8Pedalboard Digitalt

Boss GT-8.
46 COSM-amp modeller. 44 effekter. 30 overdrive/distortion effekter. 24-bit konversion. Dual Channel mode. Solo Switch. Expression pedal, der kan assignes til hvilket som helst parameter. Coaxial digital udgang til at forbinde med computere, harddisk-recordere, etc.

 

 

Live Musik BCB-60Pedalboard Anlalogt

Boss BCB-60.
monteret med chorus og delay fra Line-6, samt compressor, volumepedal og tuner fra Boss. I modsætning til det digitale board bliver lyden kørt igennem analoge komponenter som farver lyden. Hvilken lyd man kan lide er en smagssag, men vi har begge dele med.

Live Musik HøjtalerHøjtalere

4 stk. Electro Voice SX300.
System type: 12" 2-vejs, bas-refleks. Impedans: 8 ohm. Belastning: 300 w. Peak Power: 1200 w. Vægt: 17,7kg.
Disse højtalere er blevet standard indenfor robust live gear. De bliver bare ved og ved og ved og...


 

Live Musik MaxX SubwooferSubwoofere

2 stk. FBT MaxX 9SA Aktiv Subwoofer, 900 watt.
Solomusikere, orkestre, PA udlejning og TV stationer har fået øjnene op for, at FBT Maxx serien konkurrerer kraftigt med alle de andre kendte mærker. Også i det store udland sætter flere og flere kendte musikere pris på FBT`s nye serie af højttalere og mixere.

Live Musik MixerMixer

Yamaha EMX5000-12 Powermixer.
Multimode forstærker på 2x500 watt i 4 ohm. 12 mik/line kanaler, heraf 4 også stereo kanaler. 3 bånds EQ med mid sweep på kanal 1-8. 9 bånds digital grafisk master EQ. 2 separate Yamaha SPX 24 bit digitale multieffekter med hver 16 programmer. Kompressor på kanal 1-8. Feedback suppressor. Multibånds maximizer. 2 Aux sends. Yamaha speaker processor. 80 Hz high pass delefilter. PFL og AFL monitoring. Standby kontakt. Mulighed for 19" rackmontering. Vægt 11 kg.

 

 

Live Musik MicrofonerGuitarforstærker

Peavey Valve King 112. 100 watt.
100 Watts RMS i 16 ohm. Tre 12AX7 forforstærker rør. Fire 6L6GC udgangs rør. 2 kanaler med separat EQ på hver kanal. Vælg mellem klasse A, klasse A/B eller begge dele. Reverb. Effekt loop.
Vi bruger denne forstærker for at få den "rigtige" elektriske guitar lyd, ved at tage lyden fra denne via en microfon, og sende den ud igennem vores PA-anlæg.

Live Musik LaptopLaptop

Fujitsu Siemens.
Vi bruger laptoppen til af afvikle vores baggrundsrytmer og musikken i pauserne, så i realiteten så er det her vores trommeslager.

 

 

Live Musik Zen VisionMp3

Creative Zen Vision 30 Gb.
Vi bruger denne Mp3 afspiller som back-up til laptoppen. Vi bruger mange ting der kører på strøm, og må derfor gardere os imod at ting der går i stykker forhindrer en vellykket aften.

Live Musik ParlampeMicrofoner

Shure 58 beta og Shure sm57.
De klassiske og gennemtestede microfoner til professionelt brug. 57'eren bruges til at mic'e guitarforstærkeren op med, og 58'eren bruges til vokalerne.

 

Live Musik KablerLys

Vi har forskellige professionelle lysinstallationer med til belysning af bandet. Det er ikke så hyggeligt at danse, hvis halogenlyset bager ned fra loftet, så med vores scenelys tændt kan man roligt skrue ned for loftslyset og op for hyggen.

 

Forside | Top | Biografi | Dansemusik | Dinnermusik | Udstyr | Demo | Priser | Kontakt | Diverse
Gæstebog | Skriv i Gæstebog | webdesign | live musik til fest, dansemusik og festmusik links
Peter G - Telefon: 6168 6144 - Mail: peter@thejokers.dk