live musik biografi live musik dans live musik dinner live musik udstyr live musik demo live musik priser live musik kontakt live musik diverse


Live Musik MandPriser og vilkår

- Vi kan ikke give en fast pris på et arrangement, da varighed, mængden af udstyr der skal medbringes, osv., spiller en rolle. Derfor skal I være meget velkommen til at ringe eller skrive og få et uforpligtende tilbud - i forstyrrer ikke. Heller ikke selvom I bare skriver eller ringer for at tjekke markedet. Kontakt>>

- Vi er bosiddende på Sjælland, og spiller derfor primært jobs i den del af landet. Vi tager dog også til andre dele af landet, hvis vores transportudgifter bliver dækket.

- Da vi minimum medbringer 400 kg udstyr, så er det vigtigt at vi bliver oplyst om adgangsfoholdene, hvis disse er vanskelige. F.eks. længere trappegange der skal forceres, steder hvor vi skal transportere udstyret over længere afstande fra bilen, områder hvor det er forbudt at parkere osv. I sådanne tilfælde må vi lige få en snak om mulighederne.

- En musiktime er 45 minutters musik og 15 minutters pause. I pauserne sætter vi afdæmpet blandet musik på, alt efter hvad folk vi høre. Har i en speciel "vores sang" i gerne vil høre i pausen, så gør opmærksom på det når i booker os. Har vi den ikke på lager, og det er muligt at købe den på TDC-musik, så skal vi nok have den med. Har I selv CD musik i gerne vil sætte på i pauserne, stiller vi gerne vores udstyr til rådighed. Vi sætter gerne musik på i 10-15 minutter efter vi er færdige med at optræde, så I har en chance for evt. at få gang i jeres eget anlæg.

- Det aftalte sluttidspunkt er desværre gældende, selvom jeres selskab er forsinket. I den forbindelse skal det nævnes at vi bruger 30 minutter til at stille op. Så skal vi spille fra 22.00 til 01.00 så skal pladsen vi skal optræde på være ryddet kl. 21.30.

- Vi forventer ikke forplejning, men ville blive glade om der var en sodavand eller en kop kaffe.

- Betalingen er netto kontant ved arrangementets afslutning. Er dette ikke muligt, så gør venligst opmærksom på dette ved bookingen - så finder vi en løsning.

- Når jobbet er booket endeligt, så fratager det os muligheden for at acceptere andre jobs den pågældende dato. Forespørgsler på pris, ledige datoer osv. forpligter naturligvis ikke, men når der er givet endeligt tilsagn og jobbet er bestilt, så er aftalen bindende, med mindre andet er aftalt. Vi har nogle få gange været ude for uheldige oplevelser, hvor kunder har booket flere bands på én gang, for at sikre sig udvalg, og derefter blot aflyst dem, de ikke synes de skulle bruge alligevel. Læs mere her, om aftaleloven m.v.

- Vi spiller normalt 3 timer og som udgangspunkt ikke mere end 4 timers dansemusik. Det er næsten umuligt at holde festen i gang længere tid, og vi sætter en ære i at levere varen, i al den tid vi er på. Skulle der ønskes mere end 4 timers musik foreslår vi at vores kombination af dinner- og dansemusik benyttes.

 

 

 

 

Forside | Top | Biografi | Dansemusik | Dinnermusik | Udstyr | Demo | Priser | Kontakt | Diverse
Gæstebog | Skriv i Gæstebog | webdesign | live musik til fest, dansemusik og festmusik links
Peter G - Telefon: 6168 6144 - Mail: peter@thejokers.dk